Tak for et fantastisk spændene MTB byløb, dejlig spændene rute næsten uden bakker, fantastisk opbakning på ruten tak til alle hjælpere og teamet bag løbet, tak til Cykel Mads for den fine nye MTB CUBE LTD 29er, som jeg vandt ved lodtrækning, ca. 80 MTB ryttere stillede til start, se resultalerne på www.mtbsport.dk

000-Cube_LTD_Pro_29_Orange

Tak for et fantastisk spændene MTB byløb, dejlig spændene rute næsten uden bakker, fantastisk opbakning på ruten tak til alle hjælpere og teamet bag løbet, tak til Cykel Mads for den fine nye MTB CUBE LTD 29er, som jeg vandt ved lodtrækning.

Billeder af R.P- Foto af Ronnie Pedersen   Urban Challenge Lemvig 5. sept. 2014

R.P-Foto * Ole Jespersen blev nr. 1 og nr. 2 blev Thomas Husted og nr. 3 blev Steffen Sørensen, længe lagde Ole og Martin og en af Trans brødrene klart i spids og det så længe ud til det var mellem dem slaget skulle stå…..Martin måtte udgå pga flad baghjul og tror også Trans havde en punktering men han forsatte efter rep af defekt hvad det så måtte være men var sat så langt tilbage podiet ikke var mulig,,,,,super god rute med masser af bakker trapper og andet sjov…..Anders H udgik også med et fladt baghjul……det virkede til der var en del der havde mistet luften enten det ene eller andet sted.

Cykel Mads’   – urban challenge

Opslag: Lemvig MTB By Løb   ***   Klubbens site.

————————————————–

Cykel- Mads  – Urban Challenge

–  Danmarks hårdeste mountainbike by løb

• Start kl 18.30 Fredag den 5 Sep.
  • Ruten åben for træning fra kl 17.00
  • Der køres en time plus omgangen færdig.
  • Herre, dame og U17 klasser ( min 13 år )
  • Pris 100,- tilmelding og betaling på dagen
  • Bakkespurt’s konkurrence på sønderbjerg.
  • Start, mål og tilmelding samt parkering ved pavillionen ved siden af musset for religiøs kunst strandvejen 13 – 7620 Lemvig
  • Lodtrækningspræmier fra cykler.dk, Go Pro samt Garmin og mange flere.
  • Præmier til 1,2,3 i hver klasse samt lodtrækningspræmier
  • ruten afvikles primært i den vestlige ende af Lemvig som er særlig kuperet pga. istidens efterladenskaber. 150 HM pr omgang ca. 6,5 km pr omgang.
  • Der køres masterstart fra det nye havnemiljø og løbet gives fri på strandvejen

Danmarks hårdeste mountainbike-by løb er på banen igen.

Efter godt 5 års fravær er Lemvig CK atter på banen med det der må betegnes som Danmarks hårdeste mountainbike by løb.

Tilbage i 2009 var det Benjamin Justesen og Casper Saltoft fra datidens storhold team T-bikes der viste hvordan sådan en rute skulle køres.

Vi mener fra Lemvig CK’s  side at det er tid til igen at indbyde udøverene af den hastig voksende sportsgren mountainbike til Lemvig for at deltage i dette spektakulære motions løb.

Løbet afvikles som tidligere i den vestlige ende af byen som byder på mange udfordringer – her er både stier, togskinner, trapper og mange naturlige bakker efter istiden der skal forceres under det timelange mountainbikeløb. Løbet er et motionsløb for alle med en mountainbike og tilhørende hjelm og en alder på over 13 år.

Der vil være samlet master-start fra det nye havnemiljø på havnen i Lemvig og når feltet rammer strandvejen vil løbet blive givet fri.

Der vil være en stor bakkespurts konkurrence på gammel sønderbjerg som på dagen vil være lukket af for trafik.