Søndag den 1. marts 2020

Spinnings event Tour De Taxa Vest på FLEX Fitness Holstebro, er vel overstået … hyggelig formiddag … og over kr.10.350,- til julemærkefonden ❤ kaffe rundstykker og masse af kage 💪 ses snart alle TDT 2020 på landevejen. 🚴‍♂️🇩🇰👍Tak fordi i kom og deltog, og Tak for at vi måtte låne FLEX Fitness Holstebro

Fredag den 5. december 2019

Claus Clavilla
42 42 22 45
claus@clavilla.net

DELTAGER I: TOUR DE TAXA 2020

MEDLEM AF HOLD: Team Øst- midtjylland 2020

SAMLER IND TIL:Tour de Taxa 2020 hvorpå alle donationer går direkte til Julemærkehjemmene

JEG ØNSKER AT HJÆLPE JULEMÆRKE BØRNENE PÅ RETTE KURS, DERVED OGSÅ AT HJÆLPE MIG SELV!!

Jeg har sat mig et mål for at hjælpe mig selv og børnene.
Torsdag den 9. Juli 2020 har jeg udfordret mig selv ved at jeg skal cykle til Paris, efter kun et år som hygge motionist og et år på landevejen i klub regi!

Jeg skal cykle til Paris sammen med Tour De Taxa, hvor vi samler penge ind til Julemærkehjemmene i Danmark.

  • MEN jeg kan ikke gøre dette alene. Jeg har brug for DIN hjælp!

Efter min egen nedtur på arbejdsmarkedet i august 2015 frem til midt 2017 forsvandt alt motivation glæde og lyst til at dyrke sport som jeg ellers havde gjort siden 2002, såsom halv og hel Marathon løb, MTB, som ellers var min største passion.

Sidste del af 2017 begyndte jeg så at cykle som hygge motionist på racer på æ´landevej sammen med min gode kammerat/fætter Kim og tidligere løbekammerater Bjarne, Vibeke, Sigrid, Jette, Bente.

Jeg var i løbet af den ufrivillige pause med motionen blevet MAX udfordret i mine tanker hvor mon den lyst til at motionerer var blevet af, var også udfordret på min sundhed, overvægt.

Det er en kamp og er det stadigvæk. Men det skal ikke forhindre mig i at leve livet, få gode oplevelser og udfordre mig selv i et fantastisk socialt fællesskab med andre!

Børnene på julemærkehjemmene kæmper med overvægt, lav selvværd ligesom jeg selv, så jeg ved hvor Ondt det kan gøre på sjælen. De kæmper også med, mobberi, ensomhed.

  • MEN jeg kan ikke gøre dette alene. Jeg har brug for DIN hjælp!

Vigtigt er det at gøre opmærksom på at ALLE pengene går ubeskåret til Julemærkefonden, vi betaler selv for turen til Paris, så HVER en krone der bliver doneret går til Julemærkefonden.

Hvis du kan undvære lidt, så donerer kr.5,- eller MERE, så vil JEG og BØRNENE blive så glade og taknemmelige!

Julemærkehjemmene. Her bliver børn – børn igen!

Torsdag den 28 marts 2019

Oplevelser på landevejen er så uforudsigelig, naturen ændre sig alle 365 dage om året, og vi må bare få det bedste ud af at være i naturen og i nuet, hvad enten man går tur alene eller som familie, løber, cykler MTB, rider på hest, cykler cross i skoven eller ligger på sin racer alene på landevejen, eller i en flok med social hygge.