Desværre er jeg nød til at aflyse dette løb grundet COVID -19 -Corona smitte.🇩🇰☀️AFLYST GRUNDET COVID-19 Corona. !!!! – – – Vi ses i Juli 2021 – –
Vestre Plantage Trail Marathon, halv og runder lørdag den 4. juli 2020 * et Velgørenhedsløb hvor indtægterne går til Julemærkehjemmet.

bsdato: lørdag den 04-07-2020 –

7500 Holstebro, Jylland –
Tilmelding åbner: 02-03-2020 –
Tilmeldingsfrist: 28-06-2020 –
Eftertilmelding: Ja + kr.25,-

Løbet er opslået på www.motionslob.dk

Links – mit siteRuten x 4 eller 8 omgange

Ruten

Distancer: Marathon X 8 – Halvmarathon X 4 – pr. omgang 5.27 km
Specialløb: Cannonball Trailløb også mulighed for runder a´ 5,27 km
DAF-opmålt distance: Nej

Tidsmåling med Chip: Nej

Underlag: Grus – Skovsti – Sand

Omklædning med bad: Nej
Omklædningsforhold:
Ved Start og mål området i Vestre Plantage, Harrestrupvej 12 C, er der IKKE mulighed for bad og omklædning, men mulighed for opbevaring af taske med skiftetøj..

> > OBS OBS se nederst billede vedr. parkering Lørdag d. 4. juli 2020 < <

Andre oplysninger

Gebyrer:

Hel marathon kr. 150 incl. medalje og diplom ** Halv marathon kr. 100 incl. medalje og diplom. Løb også runder kr. 35 pr. omgang incl. diplom. Eftertilmelding tillæg kr. 25,- Ekstra tilkøb af medalje er nu muligt for dem som løber runder á 5,27 km – medalje kr. 25-, “max 3 runder”

Startsted og tid

kl.10:00 for alle distancer – kort info kl.09:45 Fortræningspladsen / v/toiletbygningen, Harrestrupvej 12 C, 7500 Holstebro

** Vi er der fra kl.08:30 Løbet er åben for tilmelding for alle. MEN, på marathon distancen skal man være fyldt 18 år. * Deltagelse sker på deltagernes eget ansvar – dette dokumenteres skriftligt af hver løber inden Start. * Der skal løbes i respekt for andre færdende samt med overholdelse og agtpågivenhed ift. færdselsloven. * På marathon distancen skal der tilmeldes mindst 5 personer for, at dette løb gennemføres. * Et marathonløb skal gennemføres af mindst 3 personer for at løbet anerkendes.

Forplejning:

Et depot ved start/mål, hvor der vil være vand, cola, faxekondi, cacao, bananer, appelsiner, chips, chokolade, vingummi.

Samtidig vil der også være mulighed for at få en øl efter løbet.

Rutebeskrivelse

Ruten: Vi starter med runder af á 5,27 km rute, med varieret skovbund, vi løber både på eksisterende løbestier og vi løber også lidt på offroad stier “MTB”

** Ruten gennemløbes for halv marathon 4 runder
** for hel marathon 8 runder, runder á 5,27 km.
** Tilmelding: Send mig en mail med navn og distance til claus@clavilla.net eller SMS 42 42 22 45. Mobilen er med Mobilpay, men kan også sende et kontonummer så du kan overføre startgebyret.
** Man figurerer først på startlisten når indbetaling af startgebyr er registreret.
** Tidstagning: Står man selv for. Der er stopur i start/mål området.
** Efter løbet er man selv ansvarlig for at notere sin tid for at komme på resultatlisten.

** Man deltager på eget ansvar.
*** Deltagerantal: Maks 100 *

Håber at se jer ved Vestre Plantage Trial halv, hel marathon samt runder. Bedste trailhilsner Claus Clavilla arrangør og løbsleder, samt ansvarlig. —-

Andre bemærkning

Tilmeldt: 02.03.2020

** HEL MARATHON:

** HALV MARATHON:

** Omgange á 5,27 km:

Billeder

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Parkering-2017-Trail.jpg

DERFOR DETTE LØB.

Jeg har sat mig et mål for at hjælpe mig selv og Julemærke-børnene i 2020.

Torsdag den 10. Juli 2020 har jeg udfordret mig selv ved at jeg skal cykle til Paris med Tour De Taxa, efter kun et år som hygge motionist og et år på landevejen i klub regi!

AF: Claus Clavilla

MEDLEM AF HOLD: Team Øst -Midtjylland 2020

DELTAGER I: TOUR DE TAXA 2020

FOR: Tour de Taxa 2020 til Julemærkehjemmene

Jeg skal cykle til Paris sammen med Tour De Taxa, hvor vi samler penge ind til Julemærkehjemmene i Danmark.

Efter min egen nedtur på arbejdsmarkedet i august 2015 frem til midt 2017 forsvandt alt motivation glæde og lyst til at dyrke sport som jeg ellers havde gjort siden 2002, såsom halv og hel Marathon løb, MTB, som ellers var min største passion.

Sidste del af 2017 begyndte jeg så at cykle som hygge motionist på racer på æ´landevej sammen med min gode kammerat/fætter Kim og tidligere løbekammerater Bjarne, Vibeke, Sigrid, Jette, Bente.

Jeg var i løbet af den ufrivillige pause med motionen blevet MAX udfordret i mine tanker hvor mon den lyst til at motionerer var blevet af, var også udfordret på min sundhed, overvægt.

Det er en kamp og er det stadigvæk. Men det skal ikke forhindre mig i at leve livet, få gode oplevelser og udfordre mig selv i et fantastisk socialt fællesskab med andre!

Børnene på julemærkehjemmene kæmper med overvægt, lav selvværd ligesom jeg selv, så jeg ved hvor Ondt det kan gøre på sjælen. De kæmper også med, mobberi, ensomhed.

MEN jeg kan ikke gøre dette alene. Jeg har brug for DIN hjælp!

DONERER: Her med kort eller mobilepay til JULEMÆRKEHJEMMENE

Vigtigt er det at gøre opmærksom på at ALLE pengene går ubeskåret til Julemærkefonden, vi betaler selv for turen til Paris, så HVER en krone der bliver doneret går til Julemærkefonden.

Hvis du kan undvære lidt, så donerer kr.5,- eller MERE, så vil JEG og BØRNENE blive så glade og taknemmelige!

Julemærkehjemmene. Her bliver børn – børn igen!