TRX Suspension hos www.flex-holstebro.dk  – 18 seler til rådighed.

Varighed: 60 minutter

TRX er træning med et sæt remme med håndtag.
TRX kan bruges til oplagte øvelser som “træk til bryst” eller “armstrækninger”, men det sjove kommer når man begynder at lave sværere øvelser, hvor man træner rotation og stabilitet af kropsstammen. Leif Lundstrøm og Per Højland Milling glæder sig til at se jer til denne træningsform. Se inspirations videoerne herunder v/ Leif Lundstrøm.

Udgivet den 20/11/2012
Leif Lundstrøm fra Flex Fysioterapi viser øvelser i TRX Suspension Trainer for begyndere. Programmet er tiltænkt triathleter. Træningen sker på eget ansvar. God fornøjelse med TRX Suspension Training. Powered by TriTalk.dk.

Udgivet den 25/11/2012
Leif Lundstrøm fra Flex Fysioterapi viser øvelser i TRX Suspension Trainer for øvede. Flere af øvelserne vises i forskellige varianter. Programmet er tiltænkt triathleter. Træningen sker på eget ansvar. God fornøjelse med TRX Suspension Training. Powered by TriTalk.dk.

Udgivet den 28/10/2012
Kettlebelløvelser for triathleter. Her vises opvarming og øvelser til begyndere og letøvede. Træningen sker på eget ansvar. Opsøg en erfaren instruktør. God fornøjelse med kettlebell-træningen.

Udgivet den 28/10/2012
Kettlebelløvelser for triathleter. Her vises opvarming og øvelser til øvede. Træningen sker på eget ansvar. Opsøg en erfaren instruktør. God fornøjelse med kettlebell-træningen.

TRX – Top 10 Vinter Træningsøvelser.


activeaid

Køb TRX Suspensionsselerne her >>> www.activeaid.dk
TRX Suspension Training

Hos FLEXfitness Holstebro ligges der vægt på at det skal være høj kvalitet i træningen, samtidig med at din træning skal være effektiv.

Ved at vælge TRX Intro inden din workout, er du sikker på at du kommer godt fra start, samtidig med at du får trænet hele kroppen på en effektiv og sjov måde.

Hvis du ikke har været til TRX Suspension Training før, så gennemgår vi hurtigt indstillingerne, og det helt grundlæggende. Det er meget enkelt at komme igang.

Timen er opdelt i en lille opvarmning, workout og kort udstrækning.

Der arbejdes med basisøvelser og du arbejder altid med den belastning du ønsker at arbejde med, og i dit helt eget tempo, så du kan være med uanset hvilket niveau du er på.

Man kører øvelserne på samme tid, men der læggges vægt på at der arbejdes individuelt i øvelserne sådan at alle kan være med i træningen og få såvel succes men også blive udfordret.

Træningen er sjov, intensiv og effektiv og med garanti helt anderledes fra den måde du normalt træner på. Du får hurtigt fornemmelsen af hvordan du kan udfordre dig selv mere og effektivt kan få en god træning.

TRX Suspension Training er træning for hele kroppen, men stor fokus på coretræning. Det er meget funktionel træning hvor du arbejder med styrke, balance, stabilitet og fleksibilitet. Samtidig er det en træning der henvender sig til ALLE, unge som gamle, mænd som kvinder, ene og alene fordi det er dig selv, der afgør hvor hård din træning skal være.

Belastningen i træningen afgøres af hvor megt af din kropsvægt du bruger i øvelserne.

www.flex-holstebro.dk

TRX-Suspension Træning: www.flex-holstebro.dk