Storebro marathon Cannonball nr. 1

IMG_3875

16 løbere af de 19 som var tilmeldt kom og deltog ved den første Storebro Marathon 2014

IMG_3876

Efter løbet var der varm hønsekødsuppe til alle, tilberedt af min kone Britta, Tak til Britta som holdt skansen i Kajakklubben PAGAJ’s klubhus under hele løbet, vi beder til at hun også næste gang vil hjælpe, Tak for din indsats på dagen.

IMG_3877

IMG_3879

den 5. januar 2014 * Så kom mit marathon nr. 24 i hus – jeg er lige kommet hjem fra mit Storebro marathon arr. med udgangs punkt fra Pagaj, det blev en fantastisk dag og fætter Kim tv. løb sit første marathon, han havde ellers kun været ude på 17 km for nogen tid siden, Tillykke Kim Nielsen, jeg fulgtes med ham hele turen, vi nåede ind i 04:49:00. Tak til alle som deltog i dag. Vi ses igen til et eller to arr. af Storebro marathon i 2014

—————————————————————-

Søndag d. 5. Januar 2014
Hunden Cosmo løber marathon med sin ejer fra Aarhus, Lars Palmø ved Storebro marathon i Holstebro

16. Anders Lilbæk 03:38:31

Start og mål ved Kajakklubben PAGAJ, Søvej 8, 7500 Holstebro.

Start kl.10:00 ** kort info kl.09:50
Parkering ved PAGAJ eller til venstre for TV/Midt-Vest Søvej 2.

Marathon ruten – Ruten km 8,47  X  5 runder

Tilmelding skal ske:
mail. claus@clavilla.net  eller  SMS * 4031 4454

Max. deltager antal: 25 personer, derefter venteliste.

Forplejning * 2 depoter

Et depot ved start/mål, hvor der vil være vand, cola, faxekondi bananer, chips, chokolade, slik. Samtidig vil der også være mulighed for at få kage varm kaffe, the ved depotet m.m.
Et depot ved  trappen ud mod Storebro * kun vand “ca. 4,0 km ude på ruten”

Rutebeskrivelse
Ruten er en rundstrækning på 8,47 km, der løbes 5 gange for at opnå de 42,195 km.

Løbet foregår ved vandkraftsøen og storåen på lidt asfalt, fine grusstier (fin, fin grus) og lidt skovbund. Ruten har få stigninger ude ved STOREBRO ny hængebro over storåen.

Løbehilsen Claus Clavilla

• Løbet er åben for tilmelding for alle over 18 år.
  • Deltagelse sker på deltagernes eget ansvar – dette dokumenteres skriftligt af hver løber inden start.
  • Der skal løbes i respekt for andre færdende samt med overholdelse og agtpågivenhed ift. færdselsloven.
  • Der skal tilmeldes mindst 3 personer for, at et løb gennemføres.
  • Et løb skal gennemføres af mindst 3 personer for at løbet anerkendes.

15. Kim Sørensen, Bjerringbro ” Runners Corner, Viborg
16. Brian Pedersen, Holstebro “Holstebrobymarathon”
17. Bent Brian Andreasen, Assentoft
18. Lars Palmø
19. Anders Lilbæk, Holstebro Mejdal GIK Motion
———————————————————————————–

Diplom og medalje for at gennemfører Storebro marathon den 5. januar 2014, samt det fede ved at at have gennemført på distancen.