Den 6. februar 2014:
Velkommen tilbage til Ultra168 Towers, den evigt kyndig træner af alle ting Ultra, Andy DuBois af Mile27Coaching.

Som ved et trylleslag, han trukket sammen 27 måder (se hvad han gjorde der) for at forbedre din ultraløb. Som du ved, er vi alle om at hjælpe dig som løbere til at forbedre dit løb, det være sig fysisk eller psykisk, så dette er en cracking måde at starte, hvad der vil være en regelmæssig række artikler fra Andy hver måned. Tag det væk …

link til ULTRA168

Mange ultraløberne jeg kender kan lide at holde det enkelt, sætte sko på, hovedet ud af døren og køre. Der er intet galt med denne fremgangsmåde, men hvis du ønsker at forbedre, så kroppen har at have den rette incitament til at tvinge den til at tilpasse sig og blive stærkere.

Andy DuBois - han kender en ting eller to om ultras

Andy DuBois – han kender en ting eller to om ultras

Elite sportsfolk til formål at efterlader ingen uforsøgt i uddannelse. De gør alt, hvad de kan for at give kroppen med den rette stimulus og nyttiggørelse for at maksimere deres uddannelse.Mens mange af os ikke har tid til at fokusere på uddannelse, at nogle af eliten gør de fleste af os kunne forbedre på en række måder, med meget lidt, hvis nogen ekstra tid involveret.

Jeg har nævnt under 27 måder, du kan forbedre dit løb, der ikke behøver meget eventuelle ekstra tid. Se, hvor mange af disse du kan implementere i dit træningsprogram.

1.. Vide, hvornår at køre hårdt og når at lette op. Mange løbere køre deres nemme sessioner for hårdt, og det betyder, at deres hårde sessioner er ikke hårdt nok.

2. Brug mere tid på at arbejde på dine svagheder – om dens hastighed, uphills, nedkørsler, trapper, stier – uanset hvad det er at bruge mere tid på at gøre det i stedet for at undgå det.

3. Opbyg højden af ​​din træning kører så det matcher den løb, du er under uddannelse til.Hvis der er 400 m pr 10k i løb, så det er, hvad du bør sigte efter i uddannelse. Selv det den eneste måde du kan gøre det er at løbe op og ned ad den samme bakke i timevis.

4.. Stop statisk stretching – dens et spild af tid.

5.. Indføre dynamisk strække og gøre det dagligt i stedet for bare når du kommer til skade.

6.. Tilføj et kørende specifik styrketræning program til din ugentlige rutine. Tredive minutter to gange om ugen kan gøre en stor forskel.

7.. Fokusere på at drive i løbet af hver hårdt løb. Dvæle ved arbejdsrelaterede problemer under en hård kørsel kommer ikke til at hjælpe dit løb.

8.. Øv opholder positiv i hver kørsel uanset hvor dårligt du føler.

Claire Price en af ​​Asien-Pacific fineste kvindelige løbere altid synes at have et smil på hendes ansigt.  Gør hvad hun gør.

Claire Price en af ​​Asien-Pacific fineste kvindelige løbere altid synes at have et smil på hendes ansigt. Gør hvad hun gør.

9.. Smil, når det bliver hårdt, vil du blive forbløffet over den forskel det gør.

10.. Trin uden for din komfort zone og vælge nogle racer, der vil vise dine svagheder.

11.. Gøre at få 7-8 timers søvn en prioritet.

12.. Stoppe med at spise forarbejdede fødevarer og øge din frugt og grønt indtag.

13.. Medtag gå i din træning – du gør det i et løb, så praktiserer det i uddannelse. Det er en stor del af ultraløb, så hvorfor ikke træne det.

14.. Næste gang du køber sko prøve flere forskellige mærker på, ikke bare dine favoritter og se om der er en sko passer bedre til dig.

15.. Stoppe med at gøre de samme kørsler du altid gør, og forsøger en anden rute.

16.. Løb med folk en brøkdel hurtigere end du for dine hårdt kører og langsommere end dig for din let løber.

17.. Søge professionel rådgivning og få et personligt designet kørende program.

18.. Lyt til din krop og være parat til at have en fridag eller to, når den har brug for det.

19.. Forsøg ikke at køre gennem en skade.

20.. Hvis du har en vedvarende skade søge professionel rådgivning hellere før end senere.

21.. Gør mindst underholdende sessioner oftere, vil du sandsynligvis drage større fordel af dem.

22.. Øv din løbsdagen kostplan i din lange løb.

23. Har nogle regelmæssig meditation at udvikle sindets evne til at holde fokus.

24.. Reducer dit indtag af alkohol.

25.. Må ikke være bange for at alle nu og da presse dig selv så hårdt i et interval session, som du ikke kan afslutte session på det angivne tempo.

26.. Kører på tekniske spor er en færdighed, så praktiserer det ofte, indtil det er en færdighed, at du har en vis grad af kompetence på.

27.. Må ikke være bekymret for at tage et par dage fri, hvis du føler dig ned. Vi forbedrer gennem genvinding, og hvis du ikke er ved at komme så alt hvad du gør, er at bryde ned.

Nu hvor mange af disse vil du gøre?